Reparatie witgoed

De witgoedreparateur die verder gaat dan uw voordeur

Een paar stappen vanaf uw parkeerplek en u bent binnen in onze winkel. U krijgt betrouwbaar advies voor een eerlijke prijs. De monteur komt uw aankoop op de afgesproken tijd installeren op de plek waar u wilt. Heeft uw vertrouwde apparaat kuren? Dan proberen we zo spoedig mogelijk  langs te komen. Dat is service van Van Lieshout Witgoed.
 

koelkast kapot

We bezorgen waar en wanneer u wilt

De service van ons kleine maar flexibele bedrijf gaat verder en hoger dan uw voordeur. Wij leveren witgoed namelijk ook op de minder gangbare en moeilijk bereikbare plekken. We spreken daarbij een zo nauwkeurig mogelijke levertijd met u af, zodat u niet een hele dag op uw aankoop zit te wachten.

vaatwasser kapot

Witgoed waar u lang plezier van heeft

We hebben hoogwaardige apparaten met een lange levensduur en dat voor een goede prijs. We geven u deskundig advies en beantwoorden uw vragen over de aanschaf van nieuw witgoed graag. Wilt u uw huishoudelijke apparaten mooi weggewerkt hebben? We leveren ook inbouwapparatuur.

koelkast repareren

Vaatwasser, koelkast, droger en wasmachine repareren

Het is vervelend als uw huishoudelijke apparaat kuren vertoond. Onze erkende monteur komt zo snel mogelijk bij u thuis om uw apparaat te repareren, onderhouden of installeren. We geven u eerlijk advies over de staat van uw witgoed. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor reparatie of onderhoud.

 

Heeft u een inbouwapparaat? We sluiten deze af, repareren hem en sluiten hem daarna weer aan. Dankzij onze reparatie werkt uw witgoed snel weer zoals het hoort.