Laat uw wasmachine repareren door Van Lieshout Witgoed in Tilburg

'Klanten komen bij ons voor kennis en gezelligheid’

Gemiddeld genomen heeft 6 op de 10 huishoudens een vaatwasser. Dat was 17 jaar geleden toen Van Lieshout Witgoed de winkeldeuren opende nog wel anders. Net als u gaan wij ook met onze tijd mee. Daarom zijn we in alle soorten witgoed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

Een schone was en tevreden klanten

We zijn begonnen als vakhandelaar van Miele, maar al snel uitgegroeid tot dealer van alle topmerken, zoals Bosch, Siemens, AEG, Bauknecht, Whirlpool, Zanussi, Pelgrim ,Etna en etc.

Laat uw vaatwasser repareren door Van Lieshout Witgoed in Tilburg

Service tot het washok

Als u een product bij ons koopt, komen we het bij u installeren. ‘Ja, maar ik heb geen tijd om een middag op de monteur te wachten.’ Dat begrijpen we en daarom spreken we een zo nauwkeurig mogelijke levertijd met u af, zodat u niet de hele dag op uw aankoop zit te wachten. 

Laat uw vaatwasser repareren door Van Lieshout Witgoed in Tilburg

Goed in witgoed

Onze klanten komen niet alleen terug, maar raden ons ook aan bij anderen en daar zijn we ze dankbaar voor. We helpen veel huishoudens in en om Tilburg. 

Laat uw vaatwasser repareren door Van Lieshout Witgoed in Tilburg

Afspraak is afspraak

Twijfelt u of een apparaat ook ingebouwd kan worden in uw keuken? We komen graag naar u toe om samen de mogelijkheden te bespreken.

 

Heeft u een vraag of een opmerking?